Βγαίνει στο μετρό με πινακίδα για να βρει δουλειά, σε τρεις μέρες προσλαμβάνεται!

Eίναι απίστευτο και παράλληλα έξυπνο αυτό που έκανε ένας 24χρονος στην Αγγλία. Έπειτα απο πολλές άκαρπες προσπάθειες με την αποστολή του βιογραφικού, σκέφτηκε να πάει έξω απο το μετρό και να αναρτήσει μια πινακίδα που έγραφε τις σπουδές του και οτι ψάχνει για δουλειά.

Ο Haider Malik έχει πτυχίο Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής από το Middlesex University.  Bρέθηκε την Τρίτη 2/11 στο σταθμό Canary Wharf με το βιογραφικό του κι έχοντας πλάι του έναν πίνακα που έγραφε «Πλησιάστε για: το βιογραφικό μου, κάποια συμβουλή, απλή κουβέντα».

Όπως ο ίδιος δήλωσε στο MyLondon, κατά τις 9:30 του τηλεφώνησε η  εταιρεία Canary Wharf Group και του ζητούσε να έρθει σε μια ώρα για συνέντευξη για τη θέση του αναλυτή ταμείου. Έτσι ο Haider μάζεψε τα πράγματά του και πήγε αμέσως για τη συνέντευξη όπως βλέπετε στην φωτογραφία. Η συνέντευξη βρισκόταν στο 30ο όροφο του κτηρίου.

Αφού επέστρεψε από τη συνέντευξη, είδε προς έκπληξή του οτι είχε γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου δέχτηκε κι άλλη πρόταση την οποία την έκλεισε!

https://www.mylondon.news/news/east-london-news/job-seeker-sets-up-canary-22259720

Leave a Reply