Επιτέλους η ANSWEAR και στην Ελλάδα!

Επειδή, όποια και αν είναι η ερώτηση για τη μόδα, στο Answear.gr

θα βρείτε την απάντηση!

Μετά από 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, η κορυφαία ηλεκτρονική πλατφόρμα μόδας της Answear, ήρθε και στην Ελλάδα με το Answear.gr – ένα ιδιαίτερα εμπνευσμένο και λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα, που σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες του ελληνικού καταναλωτικού κοινού.

Με πάνω από 90.000 προϊόντα -ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια- που φέρουν τις υπογραφές από τουλάχιστον 400 διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες, όπως Calvin Klein, Gant, Lacoste, Guess, Adidas, Nike, New Balance, Puma, Diesel, Levi’s, Lee, Wrangler, καθώς και πολλές premium, όπως Tommy Hilfiger, Red Valentino, DKNY, Emporio Armani, το Answear.gr προτείνει ένα καινοτόμο concept, που δίνει νέα αξία στις ηλεκτρονικές αγορές.

Ανάμεσα στα στοιχεία που κάνουν το Answear.gr να ξεχωρίζει είναι η μεγάλη ποικιλία ειδικά επιλεγμένων προτάσεων εξαιρετικής ποιότητας, η έμπειρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση καθώς και οι προνομιακοί όροι παράδοσης. Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα πιστότητας Answear Club προσφέρει πολλαπλά οφέλη για τα εγγεγραμένα μέλη του τα οποία με κάθε αγορά συλλέγουν πόντους που  μπορούν να αξιοποιήσουν ως έκπτωση για τις επόμενες αγορές τους.

Η Answear διαθέτει επίσης τη δική της μάρκα, την Answear Lab, η οποία διατίθεται αποκλειστικά μέσω του δικτύου της και συμπληρώνει το πλούσιο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της με οικονομικούς αλλά και eco-friendly κωδικούς. Παράλληλα, ένας από τους στόχους της εταιρίας είναι η συνειδητή και υπεύθυνη παραγωγή καθώς και η βελτιστοποίηση διαδικασιών για τη μείωση του αντίκτυπου που έχει η βιομηχανία ρούχων στο φυσικό περιβάλλον.

Φέτος, η Answear βάζει στην κορυφή της πυραμίδας της τη δυναμική, σημερινή γυναίκα, τη γυναίκα πηγή ζωής και δύναμης, τη γυναίκα-σύμβολο της αλληλεγγύης και του θάρρους, η οποία γνωρίζει τους στόχους της και δεν διστάζει να τους διεκδικήσει. Σ’ αυτήν η Answear αφιερώνει τη συλλογή περιορισμένης έκδοσης GIRL POWER, που είναι ειδικά σχεδιασμένη από την Answear Lab. 

Μπείτε σήμερα κιόλας στο Answear.gr για να ανακαλύψετε και να (ανα)γνωρίσετε την πιο συναρπαστική εκδοχή της εικόνας σας!

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία  

Η Answear.com με έδρα την Πολωνία, που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην Πολωνία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Ουκρανία και, πλέον, στην Ελλάδα μέσω του Answear.gr, είναι ένας κορυφαίος διαδικτυακός προορισμός μόδας, που, μεταξύ άλλων, προσφέρει: 

  • Άμεση παράδοση και εξυπηρέτηση 
  • Δωρεάν παράδοση και επιστροφή για αγορές άνω των 40 ευρώ 
  • Εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής και ασφάλεια συναλλαγών.
  • Πολλαπλά προνόμια για τα εγγεγραμμένα μέλη του Answear Club.

 

 

 

 

 

 

 

 


Discover more from

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply