Η Angela Ahrendts στην ομάδα της Kim Kardashian για την SKKY Partners

Η εταιρεία ιδιωτικών μετοχών της Κιμ Καρντάσιαν, SKKY Partners, πρόσθεσε την πρώην αντιπρόεδρο της Apple Retail Angela Ahrendts ως ανώτερη λειτουργική σύμβουλο, σύμφωνα με έκθεση της 7ης Αυγούστου στη Wall Street Journal.

Η Ahrendts, η οποία είναι επίσης πρώην διευθύνων σύμβουλος του διάσημου βρετανικού οίκου μόδας Burberry, θα συνεργαστεί με την Kardashian, τον επιχειρηματικό της συνεργάτη Jay Sammons και την ομάδα τους για να εντοπίσουν και να αξιολογήσουν πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες.

source: https://anneofcarversville.com/daily/2023/8/11/angela-ahrendts-joins-kim-kardashian-skky-partners

Θα υποστηρίξει την επένδυση της εταιρείας στην «επόμενη γενιά καταναλωτικών εμπορικών σημάτων», δήλωσε η εταιρεία σε δελτίο τύπου στη Wall Street Journal.

«Η πλούσια εμπειρία ηγεσίας της Angela και η βαθιά κατανόηση της οικοδόμησης εμπορικών σημάτων και η επιρροή της κουλτούρας της την καθιστούν φυσική κατάλληλη για την εταιρεία», δήλωσε η Kardashian στην ανακοίνωση.

Η SKKY Partners ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 από την Kardashian και τον Sammons, πρώην συνεργάτη του Ομίλου Carlyle, για να επενδύσει σε καταναλωτικά προϊόντα, φιλοξενία, πολυτέλεια, ψηφιακό εμπόριο και μέσα ενημέρωσης και επιχειρήσεις καταναλωτικών μέσων και ψυχαγωγίας.

source: google

«Η Kim και ο Jay δημιούργησαν κάτι πραγματικά εξαιρετικό με τους SKKY Partners», είπε ο Ahrendts στην κυκλοφορία. «Η εστίασή τους στην υποστήριξη της επόμενης γενιάς επωνυμιών που διαταράσσουν τη βιομηχανία, με αποστολή να αφήσουν κάθε εταιρεία στην οποία επενδύουν καλύτερα από πριν, είναι πραγματικά εμπνευσμένη».

Ενώ βρισκόταν στο Burberry, η Ahrendts βοήθησε τη μάρκα να τριπλασιάσει τις πωλήσεις της και να τετραπλασιάσει την τιμή της μετοχής της. Στη συνέχεια, στην Apple, όπου η Ahrendts πέρασε πέντε χρόνια ως ανώτερη αντιπρόεδρος, βοήθησε στην ενοποίηση των φυσικών και ψηφιακών επιχειρήσεων της μάρκας, καθώς και αναθεώρησε την εμπειρία λιανικής, τα καταστήματα και τους ρόλους 70.000 εργαζομένων παγκοσμίως.

Πριν από αυτούς τους ρόλους, η Ahrendts ήταν ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Liz Claiborne και πρόεδρος της Donna Karan International.

Με πληροφορίες από το Total Retail

Cover image source: https://nypost.com/2023/08/07/kim-kardashian-hires-ex-apple-retail-boss-angela-ahrendts-for-private-equity-firm/

Leave a Reply