Η Answear εμπνέει, πέρα από την μόδα – Νέα καμπάνια με μήνυμα «LIFESPIRATION STARTS HERE»

Η πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια της Answear με τίτλο «LIFESPIRATION STARTS HERE» (η έμπνευση για τη ζωή ξεκινάει εδώ), που αποτελεί μέρος της ανανεωμένης φιλοσοφίας της μάρκας, είναι σαγηνευτική και ταυτόχρονα αναζωογονητική, παρουσιάζοντας μοναδικές ηρωίδες που ζουν τη ζωή τους στο έπακρο, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Προκαλούν τον θεατή να εμπνευστεί μαζί τους και να νιώσει την δύναμη του νέου τρόπου ζωής.

Η Answear είναι αυτή τη στιγμή από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά καταστήματα στην Πολωνία, με πληθώρα brands και παρουσία σε 9 χώρες. Για 10 χρόνια, η Answear αφουγκράζεται τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του κόσμου, επιλέγει, εμπνέει και προτείνει, προκαλώντας μας να απολαύσουμε τη ζωή στο έπακρο.
Στο τηλεοπτικό σποτ εμφανίζονται διάφορες γυναίκες που έχουν όλες ένα κοινό χαρακτηριστικό – είναι ενεργές, γενναίες και έχουν πάντα επίγνωση της δικής τους αξίας. Δεν φοβούνται να είναι αυτό που είναι και ζουν το τώρα.
Η ταινία είναι γεμάτη γυναικεία ενέργεια και θετικά συναισθήματα. Χορός, πυγμαχία, ταξίδια, η διοίκηση μιας εταιρείας ή η αναρρίχηση σε ένα δέντρο – κάθε γυναίκα έχει τη δική της πρωτότυπη ιδέα για τον εαυτό της και δεν φοβάται να την εκφράσει.
Στην ταινία, μαζί με τις ηθοποιούς, υπάρχουν πραγματικές ηρωίδες που δείχνουν τη μοναδική τους προσωπικότητα. Οι πρέσβειρες της εκστρατείας σπάνε τα πρότυπα και έχουν το θάρρος να αλλάξουν τον κόσμο!
Η καμπάνια αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας LIFESPIRATION STARTS HERE, η οποία ξεκίνησε συστήνοντας στο κοινό τη συλλογή Αnswear.LAB Girl Power– που δημιουργήθηκε από γυναίκες μόνο για γυναίκες. Είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στη γυναίκα, στη δύναμη και το θάρρος της .

Η καμπάνια “LΙFESPIRATION STARTS HERE” βγαίνει στον αέρα την 1η Οκτωβρίου και θα προβληθεί τόσο στην τηλεόραση όσο και στο διαδίκτυο.

__________________________________________________________________________________

Η Answear.com είναι το πρώτο πολωνικό ηλεκτρονικό κατάστημα multibrand που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ρούχων και παπουτσιών και αξεσουάρ από περισσότερες από 400 παγκόσμιες μάρκες. Η προσφορά περιλαμβάνει γυναικείες, ανδρικές και παιδικές συλλογές, μεταξύ άλλων premium, αθλητικές ή τζιν μάρκες.
Σήμερα, η Answear.com δραστηριοποιείται σε 9 αγορές. Από την έναρξή της το 2011, η εταιρία έχει κερδίσει πάνω από 50 βραβεία και διακρίσεις καθώς και την αναγνώριση χιλιάδων πελατών, στους οποίους παρέχει συνεχή έμπνευση μόδας, συνεργαζόμενη με trendsetters και ειδικούς από τη βιομηχανία της μόδας.
Η μάρκα βασίζεται στο δικό της κέντρο logistics, το οποίο επιτρέπει τη βελτιστοποίηση του κόστους και τη βελτίωση της εφοδιαστικής αλυσίδας, γεγονός που τελικά οδηγεί σε εξαιρετικές τιμές και ελκυστικές προσφορές.
Όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην παραγγελία αποστέλλονται σε μία συσκευασία τόσο για χάρη του περιβάλλοντος όσο και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
Η Answear επικεντρώνεται στη γρήγορη παράδοση και την ποιότητα των υπηρεσιών. Το πρόγραμμα επιβράβευσης Answear Club είναι αφιερωμένο στους τακτικούς πελάτες της Answear στους οποίους προσφέρει τη δυνατότητα αγορών σε ακόμα πιο ελκυστικές τιμές.

 

Leave a Reply