Πώς να διαφημίσω την επιχείρησή μου δωρεάν το 2021

Γίνεται να διαφημίσεις δωρεάν την επιχείρησή σου το 2021; Ψάχνεις τις πιο οικονομικές λύσεις προβολής και διαφήμισης αλλά θέλεις να δείς και τις δωρεάν περιπτώσεις. 

Εμείς θα σου πούμε πώς μπορείς δωρεάν να διαφημίσεις την επιχείρησή σου στο διαδίκτυο ακόμα και εκτός διαδικτύου. 

Social Media

Τα κοινωνικά δίκτυα τα χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως και μπορούν άνετα να λειτουργήσουν ως διαφήμιση ή προώθηση της κάθε επιχείρησης και ιδιαίτερα των μιρκών επιχειρήσεων. Πώς όμως θα μου πείτε αφού θέλουν διαφήμιση και πληρωμένη διαφήμιση. 

Υπάρχει και ο τρόπος της οργανικής παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα. Της δημιουργίας σταθερής οργανικής παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα όπου μπορεί να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα της κάθε επιχείρησης και να απογειώση το όνομά της και την ταυτότητά της. 

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μπορεί να είναι ένα κατάστημα στο χώρο του fashion που μπορεί να χρησιμοποιήσει το instagram, το facebook, το TikTok και σε διεθνές επίπεδο το Pinteres.

Πώς μπορείς να οργανώσεις την οργανική παρουσίαση στα κοινωνικά δίκτυα μπορείς να παρακολουθήσεις το Social Media Course που σου λέμε ακριβώς αυτό και δημιουργούμε μαζί με εσένα τα κοινωνικά σου δίκτυα.

Ένα άλλο παράδειγμα αποτελεί ένας δικηγόρος ή ένας διατροφολόγος ο οποίος θέλει  να ενισχύσει το authority του και έτσι θα χρησιμοποιήσει περισσότερο, θα εστιάσει μάλλον περισσότερο στο LinkedIn, στο Ινσταγκραμ και στο Facebook.

Google MyBusiness

To Google My Business αποτελεί ένα  εργαλείo που μπορεί να εμφανίσει την επιχείρησή σου δωρεάν στο ίντερνετ. Αυτό είναι διευκόλυνση σε όσες επιχειρήσεις διατηρούν και φυσικό κατάστημα.  Γιατί πρώτον είναι δωρεάν και εμπεριέχει όλες ις πληροφορίες για την επιχείρησή σου. 

Θα πρέπει να το αντιμετωπίζετε σαν ακόμη ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης και να το δημιουργήσετε με ένα κατάλληλο περιεχόμενο.

Email Marketing

Το email marketing αποτελεί ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο. Αυτό που πρέπει να έχετε είναι emails απο πελάτες σας για να μπορείτε να τους ενημερώνετε και να προβάλλετε ό,τι νεότερο υπάρχει στην επιχείρησή σας. Για αυτό έχουμε το κατάλληλο course, email marketing course που εξηγούμε τα πάντα απο το τί είναι email marketing, τον τρόπο που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, τις δωρεάν πλατφόρμες και το πώς πρέπει να τις σχεδιάσετε. 

 SEO

Το SEO το χρησιμοποιείται για να  ανεβείτε στις υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης. Σε αυτό θα σας βοηθήσει το περιεχόμενο που θα έχετε στην σελίδα σας το οποίο θα πρέπει να  έχει τις κατάλληλες δομές και να είναι αξιόλογο.

Tik Tok

Και αυτό έπρεπε να το είχα προσθέσει στα κοινωνικά δίκτυα πιο πάνω αλλά επέλεξα να του δώσω μια νέα κατηγορία μέσα στο άρθρο για να σας εστιάσω την προσοχή. Είναι δωρεάν και μπορείτε με καλό περιεχόμενο όχι μόνο να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα και να εδραιώσετε τη φήμη σας αλλά μπορείτε να αυξήσετε και τους πελάτες σας και να σας δούν όσο περισσότεροι γίνεται. Μην το αφήνετε. Προσέξτε το περιεχόμενό σας και τί ακριβώς ανεβάζετε. Αποτελεί το πιο αποτελεσματικό εργαλείο δωρεάν προώθησης και ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις. 

Leave a Reply