30 χρόνια Ελένη: Το παρασκήνιο

Follow my blog with Bloglovin

Χθές έδωσε τίτλους τέλους η κυρία της μεσημεριανής οθόνης του Αlpha Ελένη Μενεγάκη καθώς αποφάσισε να δώσει τέλος στην τηλεοπτική της πορεία μετά απο 30 χρόνια εργασίας στους τηλεοπτικούς δέκτες. Συγκινημένη, αποχαιρέτησε το κοινό της και προσπάθησε να δώσει ένα ψυχαγωγικό τόνο έστω και την τελευταία στιγμή. Πολλές αναμνήσεις, οι συνεργάτες της έδωσαν το παρόν για να την αποχαιρετήσουν καθώς και η οικογένειά της ήταν εκεί να τη στηρίξει.

«Παρότι το έργο Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και με τον τρόπο που ήθελα και την ώρα που ήθελα μέχρι το τέλος, δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν στο τέλος.

Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Ποτέ δεν είχα χαρτιά μπροστά μου που να γράφουν κάτι. Όλα είναι μέσα στο μυαλό μου, τα σωστά και τα λάθος. Είναι όλα αυτά που έχει μέσα η ψυχή μου, η οποία είναι ζωντανή και αληθινή. Την κάθε μέρα σε αυτή τη διαδρομή, εγώ την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου.

Έφτασα μέχρι εδώ σήμερα γιατί οι παρέες μου είναι μοναδικές, ξεχωριστές, εκπληκτικές, ονειρεμένες»

«Σήμερα δεν είναι ότι κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας μεγάλος κύκλος δικός μου, αυτά τα 29 χρόνια διαδρομής μέσα στην τηλεόραση.
Μπορεί πάντα να σας λέω αλήθεια, αλλά κάθε φορά κρατάω κάτι για μένα. Δεν ξέρω το μετά. Και να γυρίσω και να μη γυρίσω δεν έχει σημασία γιατί σήμερα αυτό που έχει σημασία είναι ότι κλείνει ένας κύκλος.

Κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο για μένα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε την τελευταία της εκπομπή

Leave a Reply