• Όλοι οι συνεργάτες μας έχουμε συνεργαστεί με πολλές εταιρείες. Οι περισσότεροι απο εμάς είναι και bloggers, και γνωρίζουν το χώρο του blogging και των influnecers.

Πλαισιωνόμαστε απο ανθρώπους νέους με δημιουργικές ιδέες οι οποίοι έχουν δουλέψει σε διαφημιστικές εταιρείες και έχουν δικές τους λίστες.

• Είμαστε ερευνητές και έχουμε αναλάβει πολλά ευρωπαικά προγράμματα και την επικοινωνία τους.

• Επίσης έχουμε ένα διαφορετικό τρόπο που δουλεύουμε το κομμάτι του στρατηγικού πλάνου, για αυτό έχουμε αναλάβει και τη συμβουλευτική των εταιρειών και τα courses. Ερευνούμε, δουλεύουμε και πάντα μαθαίνουμε για την ειδικότητά μας.

• Γνωρίζουμε απο την εμπειρία μας τί πρέπει να γίνει σε κάθε στιγμή, τις τακτικές που πρέπει να ακολουθηθούν.

• Σας μαθαίνουμε όλα αυτά που κάνουμε, σας εξηγούμε με reports,

• Eπίσης το πιο σημαντικό, θα έχετε όλα αυτά σε πολύ οικονομικές τιμές!

Τα πακέτα που προσφέρουμε είναι πολύ οικονομικά και δεν έχουν τις τιμές των agencies. Προσφέρουν μια ποικιλία απο υπηρεσίες σις πιο οικονομικές τιμές. 

Στείλτε μας στο info@lifeinmediamagazine.com 

Το πρώτο βήμα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας, έπειτα κάνουμε ένα δωρεάν zoom meeting που θα μας ενημερώσετε σχετικά με την επιχείρησή σας, το πρόβλημα, το τι θέλετε να κάνετε κι εμείς θα σας συμβουλεύσουμε ανάλογα με το στόχο σας για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εάν θέλετε κάποια παρουσίαση, μπορούμε να κλείσουμε ένα δεύτερο zoom meeting για να σας παρουσιάσουμε τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε και να σας προτείνουμε. Εάν αποφασίσετε οτι θέλετε να συνεργαστείτε με εμάς, τότε προχωράμε στην υλοποίησή του! Εύκολα, γρήγορα και με το μέγιστο και καλύτερο αποτέλεσμα!

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα πακέτ

Κλείσε τώρα δωρεάν το ΖΟΟΜ γνωριμίας

 Σου προσφέρουμε μια συνάντηση γνωριμίας που θα σε ενημερώσουμε καθώς και θα σε συμβουλεύσουμε σχετικά με την επιχείρησή σου!

Εάν λοιπόν είσαι μικρή επιχείρηση, εάν θέλεις να δημιουργήσεις το δικό σου personal brand (δηλαδή εάν είσαι διατροφολόγος, δικηγόρος και θέλεις ένα boost, ένα site, κοινωνικά δίκτυα και ένα γενικό πλάνο για να αποκτήσεις αναγνωρισιμότητα εδώ είμαστε εμείς).

Εάν είσαι επιχείρηση οικογενειακή παλιά και θέλεις ένα rebranding, δηλαδή έναν αέρα πιο μοντέρνο, είμαστε εμείς για να σε βοηθήσουμε!

Share this:

Like this:

Like Loading...

No products in the cart.

%d bloggers like this: