Καλά Χριστούγεννα

Εκ μέρους της ομάδας του περιοδικού σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές. Χριστούγεννα διαφορετικά, παράξενα. Δε γιορτάζουμε όπως άλλες χρονιές. Σε μια νέα πραγματικότητα που όλοι μας δε θέλαμε. Σίγουρα.

Χριστούγεννα που θέλαμε αλλιώς να τα περάσουμε. Αλλιώς να τα βιώσουμε. Δεν ξέρω τί κλίμα παράξενο.

Αλλά η ουσία είναι μέσα μας. Αυτό που δεν πρέπει να φύγει, αυτό που δεν πρέπει να χάσουμε είναι την ουσία.

Την ουσία των Χριστουγέννων δεν πρέπει να χάσουμε.

Να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι σε μια κοινωνία που πλέον όλα είναι δύσκολα. Όλα είναι διαφορετικά. Την ουσία μέσα μας.

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα!

Και μην ξεχνάτε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας όχι να ζηλεύουμε τους άλλους. Να εμπνεόμαστε για να γίνουμε καλύτεροι!

Σας έχουμε διαγωνισμό στο instagram! Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα δωρεάν μάθημα bloggging course όπου θα πάρει έτοιμο website και θα μάθει να το χειρίζεται. Μάθημα για αρχάριους. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος απαιτούνται 2 υποχρεωτικά βήματα, ένα follow στο instagram και ένα follow στο facebook του περιοδικού! Και μπορεί να είσαι εσύ ο νικητής.

Επίσης όλα τα προϊόντα του Life In Media eshop για όλους που θα κάνουν εγγραφή στο PREMIUM με 7 ευρώ άπαξ, έχουν δωρεάν τα μαθήματα και 50% σε όλα τα προϊόντα και δωρεάν το περιοδικό στο σπίτι τους! Για να κάνετε εγγραφή πατήστε subscribe! Οι πληρωμές είναι ασφαλισμένες γιατί γίνονται με το wordpress απο πίσω. Μην ανησυχείτε!

Subscribe to get access

Read more of this content when you subscribe today.

Leave a Reply