Requirements
- Γνώση Αγγλικής Γλώσσας
Target audiences
- Σε φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ κτλ καθώς και σε απόφοιτους.
- Σε ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να δημιουργήσουν το Personal Brand τους
- Σε ιδιώτες που επιθυμούν να αυξήσουν τις δεξιότητές τους.
- Σε κάθε Personal Brand (διατροφολόγος, ακαδημαϊκός, γυμναστής, καλλιτέχνης, εργαζόμενος κτλ)
Η δημοσιογραφία είναι επιστήμη. Πολλοί την έχουν αποκαλέσει ως τέταρτη εξουσία. Είναι η βάση της δημοκρατίας.
Η δημοσιογραφία αποτελείται απο θεωρίες που παραπέμπουν και στη γενική επιστήμη της επικοινωνίας. Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα.
Στη σημερινή κοινωνία η δημοσιογραφία δυστυχώς είναι πολλές φορές στρατευμένη και υπάγεται σε συμφέροντα. Σε αυτό το course δε θα ασχοληθούμε με αυτό το αρνητικό πρόσωπο της δημοσιογραφίας.
Θα ασχοληθούμε με τη δημοσιογραφία ως επιστήμη και με τη θετική της πλευρά στον ψηφιακό κόσμο.
Οδηγίες εγγραφής στο σεμινάριο
Για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για το σεμινάριο και να κρατήσετε τη θέση σας στον πρώτο κύκλο που θα αρχίσει 1η Μαΐου διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες.
- θα μπείτε στο σύνδεσμο που θα βρείτε στο http://www.lifeinmediamagazine.com εκεί που αναγράφεται πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης στο μενού της αρχικής σελίδας,
- θα βρείτε το σεμινάριο και θα πατήσετε εκεί που λέει στο σεμινάριο BUY,
- Έπειτα θα κάνετε εγγραφή και θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, email, όνομα και κωδικό και έπειτα θα επιλέξετε εάν θα εξοφλήσετε μέσω pay pal ή την άλλη επιλογή που λέει COD (cash on delivery) που ουσιαστικά είναι μέσω τραπέζης.
- Πατάτε την άλλη επιλογή που είναι διαθέσιμη και μας στέλνετε την απόδειξη πληρωμής, σάς στέλνουμε την απόδειξή σας και σας ανοίγουμε το λογαριασμό. Θα πατήσετε το link αυτό το οποίο είναι το προφίλ σας.
- https://lifeinmediamagazine.com/lp-profile-3/
- Κάθε φορά που θα μπαίνετε θα συνδέεστε στο παραπάνω link.
Σκοπός του σεμιναρίου
Το Σεμινάριο αυτό αποτελεί το επιμορφωτικό σεμινάριο για τη διαδικτυακή δημοσιογραφία, τις αρχές της δημοσιογραφίας. Προσφέρει στους εκπαιδευόμενους εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις, και πρακτική του πώς να δημιουργήσουν ένα άρθρο ή ένα διαδικτυακό άρθρο. Όλα τα Courses και τα σεμινάρια μας περιλαμβάνουν τρεις εκπαιδευτικές μεθόδους και για αυτό είναι καινοτόμα.
- Περιλαμβάνουν την ακαδημαϊκή μέθοδο καθώς η εκπαιδεύτρια μας είναι και εκπαιδεύτρια του ΕΚΠΑ στον τομέα της επικοινωνίας και ΜΜΕ καθώς και των δημοσίων σχέσεων.
- Επίσης την εταιρική μέθοδο που είναι η πρακτική μέθοδος
- Και την εμπειρική που προέρχεται από την εμπειρία της εκπαιδεύτριας. Η εκπαιδεύτρια έχει τελειώσει Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Καποδιστριακό, με μεταπτυχιακό στη Δημοσιογραφία και στα Νέα Μέσα από το ΕΚΠΑ και μεταπτυχιακό στη Στρατηγική Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων από το DEREE. Έχει 15 χρόνια εμπειρία στην επικοινωνία, σε εταιρείες δημοσίων σχέσεων, σε ερευνητικά κέντρα ως υπεύθυνη επικοινωνίας καθώς και σε προγράμματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας με start ups. Επίσης ήταν PR Manager για τους οίκους Superga και Crocs για Ελλάδα και Κύπρο και ”ευθύνεται΄΄για την επιτυχία των Superga το 2015-2016. Είναι από τις πρώτες Fashion bloggers στην Ελλάδα με το blog της να γίνεται αντικείμενο έρευνας στο Amsterdam Fashion Institute και να έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρείες. Επίσης είναι η founder του Spoiled Magazine, ενός διαδικτυακού θεματικού περιοδικού το 2011 το οποίο έγινε αντικείμενο έρευνας στο ΟΠΑ, λόγω της μεγάλης του απήχησης (60000 οργανικά views/μήνα)
Σκοπός αυτού του μίνι σεμιναρίου είναι να δώσει τις απαραίτητες γνώσεις και κατευθύνσεις στην επιστήμη των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας.
Μετά το Course οι εκπαιδευόμενοι θα
- Γνωρίζουν τί είναι η δημοσιογραφια και η διαδικτυακή δημοσιογραφία
- Τις θεωρητικές προσεγγίσεις που θα τους βοηθήσουν να συνειδητοποιήσουν την επιστήμη της δημοσιογραφίας
- Μέσω των θεωρητικών προσεγγίσεων θα κατανοήσουν τις αρχές της δημοσιογραφίας και το επάγγελμα του δημοσιογράφου
- Τη δημιουργία άρθρων, διαδικτυακών άρθρων καθώς και τα είδη της δημοσιογραφίας
- Θα αναλυθούν case studies που έχουν να κάνουν με τη δημοσιογραφία.
Σε ποιους απευθύνεται;
- Σε φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ κτλ καθώς και σε απόφοιτους.
- Σε ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να δημιουργήσουν το Personal Brand τους
- Σε ιδιώτες που επιθυμούν να αυξήσουν τις δεξιότητές τους.
- Σε κάθε Personal Brand (διατροφολόγος, ακαδημαϊκός, γυμναστής, καλλιτέχνης, εργαζόμενος κτλ)
© Copyright 2023, Life In Media
Υποσημείωση: Απαγορεύεται η ανάρτηση, η έντυπη, ηλεκτρονική, η αντιγραφή ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ή χρησιμοποίηση ή αναπαραγωγή ή δημοσίευση του υλικού που δίνεται στους εκπαιδευόμενους χωρίς την έγγραφη έγκριση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι πνευματική ιδιοκτησία του Life In Media και κατ’επέκταση της Χριστίνα Γεωργοπούλου.