Αγάπησε τη δική σου ζωή!

Άφησε πίσω όλη την αρνητική ενέργεια και τις αρνητικές σκέψεις που συνεχώς κατακλύζουν το μυαλό σου τον τελευταίο καιρό και επικεντρώσου στις θετικές σκέψεις.

Μην αφήνεις να εισχωρήσουν μέσα στο μυαλό σου που εν συνεχεία θα κατευθυνθούν στην καρδιά σου και θα σε κυριεύσουν.

Μη λές συνέχεια ναι σε αυτά που δε θέλεις πραγματικά και άρχισε και κάνε πράγματα που θέλεις να κάνεις. Όρθωσε το ανάστημά σου στον κόσμο και προχώρα.

Πολέμησε ……..!!!
Aγωνίσου……….!!!

Γιατί η ζωή είναι γεμάτη απο αγώνα και πάλη, και επιτυχία , και λάθη και αποτυχία και πάλι μαζί και αγώνας ..! Αλλά να ξέρεις οτι έτσι είναι .. αλλά ποτέ μα ποτέ να μη χάνεις το κουράγιο σου !Να μην απελπίζεσαι!

Να μάθεις τον εαυτό σου να διορθώνει και να μετανιώνει για τα λάθη του και τα σωστά του! Απλοποίησε τον εαυτό σου, τα συναισθήματά σου και θα δεις όλα πώς θα πάρουν άλλη στροφή…

Μη σνομπάρεις …μην θες τα υψηλά …γιατί αυτομάτως δε ζεις και χάνεις και τα λίγα..

Μείνει δίπλα και σκόρπισε αγάπη στην οικογένειά σου και στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι …Κι αμα σου είπε κάτι ο άλλος και τί έγινε ..Δε θα μας συμπαθούν και όλοι ..αλλά είναι η αγάπη που αποπνέουμε αυτή που θα μας κάνει διαφορετικούς , αυτή που θα μαλακώσει καρδιές και θα ενώσει ψυχές…

Αυτός ο χρόνος είναι δικός σου. Να μην έχουμε αυταπάτες ..Μπορεί και να χειροτερέψουν τα πράγματα , μπορεί και να γίνουν καλύτερα..Αλλά εάν ο καθένας εργαστεί για τον εαυτό του , τότε σίγουρα θα γίνει μια αρχή.

Πίστεψε οτι μπορείς και θα τα καταφέρεις !Αγάπησε τον εαυτό σου! Ζήσε και αγάπησε τη ζωή σου ξανά!

Leave a Reply