Skip to content

Aιμιλία Κούλη

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε οικονομικά. Μεγάλη φαν της ειλικρίνειας, του ηλιοβασιλέματος και της φωτογραφίας. Υιοθετεί τις τάσεις της μόδας αλλά πάντα με την δική της προσωπική πινελιά.  Τα πάντα μπορούν να επιτευχθούν με ένα φρέντο εσπρέσο σκέτο και την συντροφιά ενός σκύλού. Το μότο της είναι “Be yourself, everyone else is already taken”

Χρήστος Ζαχαρόπουλος

Ονομάζομαι Χρήστος Ζαχαρόπουλος,23 ετών,απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής.Λάτρης της φωτογραφίας,της μουσικής της φύσης,της τέχνης και των social media.Τα ταξίδια είναι αναπόσπαστο κομμάτι ελευθερίας και εξέλιξης για εμένα. ‘’ Το διαφορετικό είναι πάντα πιο ενδιαφέρον από το συνηθισμένο. ‘’

Christina

Η Χριστίνα είναι Communications Researcher και το πεδίο έρευνάς της είναι οι δημόσιες σχέσεις και τα κοινωνικά δίκτυα.

Chrisi Vasiliki

Η Χρυσή είναι δημοσιογράφος και καταπιάνεται με τη δημοσιογραφίας μόδας. Έχει αρθρογραφήσει σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες καθώς και σε επιστημονικά περιοδκά.

Τίνα Α. Μιχαηλίδου

Είμαι η Τίνα το όνομά μου είναι Κυπριακή πατέντα από το Παναγιώτα, Παναγιωτίνα Τίνα, η καταγωγή μου είναι από την Λευκωσία της Κύπρου.Είμαι Θεολόγος, Βοηθός Νοσηλευτή (ειδικότητα ειδικών παθήσεων Νευρολογία-Ψυχιατρική) & τα τελευταία χρόνια είμαι Relationship Blogger καθώς γράφω για σχέσεις & χωρισμούς, τον τελευταίο χρόνο είμαι & Συγγραφέας. Γενικά είμαι πολύ δραστήρια, αλλά & πολύ ξινή,ξέρω αυτά τα 2 συνήθως δεν ταιριάζουν,αλλά κάπως το έχω καταφέρει.”

Ειρήνη Παντελαίου

Είμαι η Ειρήνη Παντελαίου, κατάγομαι από την Πάτμο και την Λέρο αγαπάω και τα δυο νησιά το καθένα για διαφορετικούς λόγους, αλλά η Πάτμος είναι σίγουρα ο μεγάλος μου έρωτας, είναι ένας αριστοκρατικός παράδεισος με μοναδικά χαρακτηριστικά.
Σπουδάζω στο ANT1 MediaLab Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις και στο μέλλον θελω να δουλέψω σε αυτόν τον τομέα κυρίως στους κλάδους του τουρισμού και της εστίασης που με έκαναν να θελω να ασχοληθώ και με αυτό.

Στεφανία Μπαλτά

Ονομάζομαι Στεφάνια  Μπαλτά είμαι 20 ετών  κατάγομαι από το Ρέθυμνο  της Κρήτης  αλλά μένω στην Αθήνα.  Είμαι απόφοιτη  του τμήματος Δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας  του Ant1medialab.  Ασχολούμαι  με τη φωτογραφία  τοπίων  ενώ τον ελεύθερο μου χρόνο  προτιμώ  τις χαλαρές  βόλτες  στη παραλία με ένα καλό βιβλίο  και μουσική. Λατρεύω  τα ταξίδια οπού μέσα από αυτά γνωρίζω  καινούριους ανθρώπους  και κουλτούρες.

Μαρία Ευγενίδου

Ονομάζομαι Μαρία Ευγενίδου είμαι απόφοιτος οικονομικής σχολής του  τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Παράλληλα έχω και σπουδές στην αισθητική , επαγγελματικό μακιγιάζ και την ευεξία καθώς και στη Τεχνολογία (web design και social media marketing) . Για σειρά ετών εργάζομαι στο ξενοδοχειακό κλάδο στο τομέα των SPA – ευεξίας ως Spa Manager & Spa Therapist, σε ξενοδοχεία 5* σε Κρήτη, Μύκονο και Σαντορίνη. Συνεχίζω να σπουδάζω και να εξελίσσομαι. 

Κατερίνα Τσχιλή

Ονομάζομαι Κατερίνα Τσιχλή και χαίρομαι να ανακαλύπτω ή να δημιουργώ το καινούριο: σε μένα και γύρω μου. Κάποτε ήθελα να γίνω δικαστικός αλλά ευτυχώς η ζωή ήξερε καλύτερα και με έκανε αυτό για το οποίο ήρθα σε αυτήν : παιδαγωγό . Αγαπώ να διδάσκω και να διδάσκομαι, να μαγειρεύω, να κολυμπώ (στη θάλασσα και τα βιβλία), να ταξιδεύω (σε αεροπλάνα και στις μουσικές), να γράφω ( σε ημερολόγιο και σε υπολογιστή). Δε μπορώ χωρίς φως, τους ανθρώπους μου, τα σημειωματάρια και λουλούδια στο βάζο. Πιστεύω ότι ο κόσμος μας χρειάζεται πιο πολλούς ανθρώπους με προσωπικότητα και παιδεία. Τα πτυχία (μόνο) δεν κάνουν τον άνθρωπο.

 

LIFE IN MEDIA 2023© Website created by Christina Georgopoulos powered by InspireWorks

No products in the cart.