”Πάμε Δανάη”: Συστατικά Επιτυχίας /Μια επιτυχημένη εκπομπή

Η ολόφρεσκια εκπομπή ”ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ” με παρουσιάστρια τη Δανάη Μπάρκα, έχει κάνει τρομερή είσοδο και αυτό αποδεικνύεται και απο τους πίνακες τηλεθέασης την πρώτη ημέρα, την ημέρα πρεμιέρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα tanea.gr η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» σημείωσε 12,1% στο δυναμικό κοινό «18-54» (κυμάνθηκε έως το 18,5%) με τα μεγαλύτερα ποσοστά να καταγράφονται στα γυναικεία κοινά «45-54» κατακτώντας μερίδιο 14.9% και «25-44» με 13,1% (άγγιξε το 23%).

Κατά τη δεύτερη ώρα μετάδοσης της εκπομπής, ήταν εντυπωσιακή η αύξηση όπου τα ποσοστά τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό αυξήθηκαν κατά 30% σημειώνοντας μερίδιο 14% με το γυναικείο κοινό «25-44» να κυριαρχεί με 16,5%.

Συνολικά, η εκπομπή επικράτησε των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών των ANT1, ALPHA, STAR τόσο στο δυναμικό κοινό «18-54» όσο και στις γυναίκες «45-54».

Καθημερινά στις 10 η ώρα το πρωί η ταλαντούχα Δανάη Μπάρκα καλωσορίζει τους θεατές μέσα απο τη συχνότητα του MEGA. Μαζί με τη Δανάη είναι ο Άρης Καβατζίκης, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου παρέα με τη Σίσσυ Καλλίνη και τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

Η Δανάη αποτελεί νέο και πολλά υποσψόμενο πρόσωπο στην ελληνική τηλεόραση καθώς αποπνέει φρεσκάδα, δυναμισμό, χαμόγελο και αισιοδοξία. Τρομερή απήχηση έχει και στα κοινωνικά δίκτυα οπού το hashtag #PameDanai βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα των trends στο ελληνικό twitter.

https://twitter.com/ploutarx/status/1307969284224757761

Σχολιάστηκε ιδιαίτερα η διαφορετικότητα που αποπνέει η εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση.

Απο την αρχή που είδαμε κα ιπαρακολουθήσαμε την ιδέα αυτή μέσα μας ξέραμε οτι θα πετύχει. Ίσως γιατί η Δανάη είναι αυτή που αποτελεί ένα ποιοτικά διαφορετικό πρόσωπο που αναζητάμε. Είμαστε σίγουρη πως η αυθεντικότητα, ο αυθορμητισμός και η αισιοδοξία που αποπνέει πραγματικά συντέλεσαν στην επιτυχία της εκπομπής.

Συγχαρητήρια Δανάη!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Θάνος Κάππας

Δημιουργική Επιμέλεια: Μίνως Θεοχάρης

Αρχισυνταξία: Αγγελική Κωνσταντοπούλου

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Φίλιππος Βιστάκης

Facebook: Pame Danai / Πάμε Δανάη (@pamedanaimega)

Instagram: pamedanai

Twitter: pamedanai

Tik Tok: @pamedanai

 

Πληροφορίες για την τηλεθέαση, τους συντελεστές απο tanea.gr

Leave a Reply