Οι τάσεις στα γυαλιά ηλίου για αυτό το καλοκαίρι

Tα γυαλιά ηλίου είναι ένα αξεσουάρ που απο μόνο του μπορεί να εξυψώσει ένα απλό ντύσιμο. Να κάνει τη διαφορά και να δώσει μια ξεχωριστή πινελιά. Να κάνει αυτό που λέμε στυλ.

Εάν θέλεις να επενδύσεις σε σε γυαλιά ηλίου για αυτό το καλοκαίρι, σου δίνουμε τις κύριες τάσεις αυτού του καλοκαιριού. Βρες την τάση που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Μην ξεχνάς όμως πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργείς το δικό σου στυλ μακριά απο κάθε μόδα της εποχής. Χρησιμοποίησε κομμάτια που είναι για σένα και που θα διαμορφώσουν τη δική σου χροιά, το δικό σου χαρακτήρα εμφάνισης σύμφωνα με την προσωπικότητά σου.

Με άλλα λόγια να είσαι ο εαυτός σου!

  1. Γυαλιά με χρώμα

Τα γυαλιά φέτος έχουν χρώμα και φέρνουν τη μόδα του 2000 ξανά στο προσκήνιο. Το γνώρισμά τους είναι οτι έχουν λεπτούς σκελετούς. Μερικά απο αυτά έχουν και χρωματιστούς φακούς.Η αλήθεια είναι οτι είναι για μερικές εμφανίσεις. Αγόρασέ τα εάν ψάχνεις για κάτι διαφορετικό και εάν έχεις και κύρια γυαλιά ηλίου.

2.Φουτουριστικό στυλ

Αυτά τα γυαλιά είναι πιο εναλλακτικά στη δομή τους και στην αισθητική τους. Συνήθως είναι αυτά που αποκαλούμε vintage.

3. Μικροσκοπικά

Αυτού του είδους τα γυαλιά δίνουν εντύπωση matrix αισθητκής και ήταν στη μόδα τα 90s. Επανέρχονται λοιπόν με μικρόστενους φακούς. Τα έχουν υιοθετήσεις celebrities όπως η Gigi Hadid.

4. Mεγάλα γυαλιά ηλίου

Εδώ πάμε σε κάτι το αντίθετο. Όσο μεγαλύτερα τόσο καλύτερα. Τα είχαμε δει και τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζουν δυναμικά κατακτώντας όλο και περισσότερους φανς.

5. Η αλυσίδα

Έχουμε να σου προτείνουμε την καλύτερη τάση που είναι τα γυαλιά ηλίου με αλυσίδα. Ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια και πλέον έχει εδραιωθεί. Αλυσίδες σε όλα τα σχέδια, διάλεξε όποια σε εκφράζει σε όποιο υλικό και βάλτη σε ένα απο τα παλιά σου γυαλιά ηλίου και θα είναι σα να έχεις αγοράσει καινούρια.

PARIS, FRANCE – FEBRUARY 28: Leonie Hanne is seen wearing sunglasses with chain, white dress outside Ralph & Russo during Paris Fashion Week – Womenswear Fall/Winter 2020/2021 : Day Five on February 28, 2020 in Paris, France. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)

6. Cat- Eye

Τα cat eye γυαλιά ηλίου αγαπήθηκαν πολύ πέρσι και συνεχίζουν δυναμική και αυτή τη σεζόν. Πολλές διάσημες σε παλαιότερα χρόνια όπως η Μέρλιν Μονρό τα είχε υιοθετήσει με μεγάλη επιτυχία.

Leave a Reply