Πώς ξεκίνησε η τάση Get Ready With Me και ποιά έιναι εκείνη που την ξεκίνησε;

Πολλές φορές θα έχετε δει στο Tik Tok βίντεο που λέγονται Get Ready With Me (GRWM). Αναρωτηθήκατε ποιά ήταν η πρώτη που ξεκίνησε αυτό το τρεντ; 

Ο λόγος για την Alix Earle. Η Alix άρχισε να δημιουργεί βίντεο στην πλατφόρμα του Τικ Τοκ από τον κοιτώνα της στο Πανεπιστήμιο του Μαιάμι. Τώρα έχει τελειώσει και πήρε μάλιστα και το πτυχίο της στο μάρκετινγκ. 

@alixearle

No beauty filter for this video 🫶🏼 a lot of emotions today hahaha

♬ original sound – alix earle

Το περιεχόμενο που αναρτούσε ήταν ουσιαστικά η προετοιμασία για να βγει σε κάποια εκδήλωση του πανεπιστημίου, στα μαθήματα του Πανεπιστημίου ή σε άλλες εξόδους. Τα βίντεο τα πλαισίωνε με τον τίλιο Get Ready With Me. Δεν άργησε όμως να γίνει τρεντ και να αυξήσει την αναγνωρισιμότητά της μέσω ενός μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Η δύναμη που υπάρχει στα σόσιαλ για τους χρήστες είναι απίστευτη και το λέω συνέχεια. Από τότε που ξεκίνησαν οι fashion bloggers και μέχρι τώρα όχι μόνο σε influencers, δε θέλω να μιλήσω για influencers αλλά για personal brands και solopreneurs ή επιχειρηματίες που ξεκίνησαν μέσω ενός προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα. 

Έτσι λοιπόν από ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας κατάφερε να εισχωρήσει σε εκδηλώσεις όπως το NYC Fashion Week, Superbowl και άλλα. 

Επιπρόσθετα, άρχισε συνεργασίες με διάφορες εταιρίες όπως η Benefit Cosmetics. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι οτι προχώρησε σε ενέργεια χρηματοδότησης υποτροφίας στο κολλέγιο που σπούδασε για τους φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν το επιχειρηματικό πεδίο.

Τέλος η Άλιξ έχει δημιουργήσει και το προσωπικό της podcast με όνομα Hot Mess

Πηγή https://spoiledmagazine.gr/2023/09/29/πώς-ξεκίνησε-η-τάση-get-ready-with-me-και-ποιά-έιναι-ε/


Discover more from

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply