Επικοινωνιολόγοι σε ζήτηση: Rebranding για πολιτικά πρόσωπα αλλά και στο Buckingham Palace

Ο φακός ενός συνεπιβάτη έπιασε τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μέσα σε πτήση της Aegean Αθήνα-Παρίσι, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, φαίνεται αυτό που διάβαζε ο πρώην πρωθυπουργός και έχει σχέση με το rebranding με το όνομα μιας μεγάλης εταιρείας επικοινωνίας με έδρα το Παρίσι.

Πώς λοιπόν εμείς το αντιλαμβανόμαστε ως επικοινωνιολόγοι;

Να καταλάβετε πόσο σημαντική είναι η έννοια της επικοινωνίας στον κόσμο των επιχειρήσεων, στον κόσμο της προσωπικής επωνυμίας και πόσο βάρος δίνουν και τα πολιτικά πρόσωπα.

Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές δεν μπορείτε να δράσετε χωρίς το PR μόνο με μάρκετινγκ και δεν είναι ταυτόσημα.

Στην πολιτική χρησιμοποιείται κυρίως το PR ως μοχλός της επικοινωνίας όπως επίσης και σε περιόδους κρίσεις οι επικοινωνιολόγοι πάντα χρειάζονται.

Παράδειγμα είναι η ζήτηση από το Buckingham Palace για βοηθό επικοινωνιολόγο.

Σύμφωνα με την Καθημερινή οι επικοινωνιολόγοι είναι στην 3η θέση με τα πιο προσοδοφόρα επαγγέλματα.

Εσύ ακόμα να προσλάβεις επικοινωνιολόγο; Στείλε μας στο info@lifeinmediamagazine.com ή εάν επιθυμείς να μάθεις όλο το φάσμα της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων εκπαιδεύσου στο μανδικό εμπεριστατωμένο πρόγραμμα Δημόσιες Σχέσεις: Δημιουργία Επικοινωνιακού Πλάνου ασύγχρονα με 1 livestreaming και δώρο το βιβλίο ”Πώς να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνίας μάρκετινγκ”.

Για να μάθεις περισσότερα μπορείς να παρακολουθήσεις την πρώτη ημερίδα του LIFE IN MEDIA για την Επικοινωνία, το PR, τα social media, τη δημοσιογραφία στις 15 Ιουνίου!

Σε περιμένουμε για να ανακαλύψεις το χώρο της επικοινωνίας και να γευτείς την εμπειρία της μέσω του LIFE IN MEDIA, της πρώτης ελληνικής πλατφόρμας-περιοδικό για την Επικοινωνία και το PR!


Discover more from

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply