Οι top δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες

Τα πτυχία, τα μεταπτυχιακά και γενικά η εκπαιδευτική βάση είναι σημαντική. Όμως υπάρχει και κάτι άλλο που ζητάνε οι εργοδότες από τους υποψηφίους.

Τα χρόνια έχουν αλλάξει, και παλαιότερα ένας υποψήφιος αρκούσε το μεταπτυχιακό που είχε. Όμως τώρα χρειάζεται και κάποια άλλα προσόντα που θα κάνουν τον υποψήφιο να ξεχωρίσει.

Σημαντικές λοιπόν είναι οι δεξιότητες που βεβαιώνονται μέσα από τη δια βίου εκπαίδευση και μέσα από ειδικά επιμορφωτικά σεμινάρια. Εδώ στο Life In Media έχουμε αρκετά σεμινάρια και θα έχουμε και στο μέλλον περισσότερα. Το επιμορφωτικό πρόργραμμα του ΕΚΠΑ το οποίο αποτελεί απαραίτητο προσόν για έναν υποψήφιο αλλά και για κάποιον που εργάζεται και επιθυμεί να αυξήσει και να πιστοποιήσει τις γνώσεις του για μια προαγωγή κτλ.

Ποιες είναι όμως αυτές οι δεξιότητες;

Επικοινωνιακές δεξιότητες

Οι επικοινωνιακές δεξιότητες αποτελούν απαραίτητο συστατικό όλων των προκηρύξεων. Είναι απαραίτητο να τις έχει βεβαιώσει ο υποψήφιος και το πρόγραμμα που θα τον βοηθήσει είναι του ΕΚΠΑ.

Η αποτελεσματική λοιπόν επικοινωνία στο χώρο εργασίας αποτελεί απαραίτητη δεξιότητα για όλους τους χώρους. Και το πρόγραμμα του ΕΚΠΑ Εσωτερική Επιχειρησιακή Επικοινωνία: Εργασιακές Δεξιότητες είναι το καλύτερο και το πιο εμπεριστατωμένο.

Μέσα στις επικοινωνιακές δεξιότητες περιλαμβάνονται και οι δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Μπορεί κάποιος εάν θέλει συγκεκριμένα για την εξυπηρέτηση πελατών να παρακολούθησει το επιμορφωτικό σεμινάριο ‘‘Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών” σε ασύγχρονη μέθοδο εκπαίδευσης.

Ένα άλλο απαραίτητο σεμινάριο είναι το σεμινάριο για τις δημόσιες σχέσεις που έχουμε εδώ στο Life In Media το οποίο θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις την επικοινωνία ως επιστήμη αλλά και να εκπαιδευτείς στην επιστήμη των δημοσίων σχέσεων.

Ηγετικές ικανότητες-Leadership

Οι ηγετικές ικανότητες είναι απαραίτητη δεξιότητα. Και σε αυτό το επιμορφωτικό πρόγραμμα του ΕΚΠΑ σε κατοχυρώνει πλήρως. Επίσης, θα εκπαιδευτείς στην ενσυναίσθηση, στην ενεργητική ακρόαση και σε άλλες δεξιότητες που είναι απαραίτητες.

Τεχνικές δεξιότητες

Σε μια εποχή που η τεχνολογία ολοένα εξελίσσεται, οι τεχνικές δεξιότητες από το ECDL για τις προκηρύξεις στον ΑΣΕΠ μέχρι την είσοδο του Chat Gtp είναι απαραίτητο να βεβαίωσεις ότι κατέχεις όσες περισσότερες δεξιότητες μπορείς. Για αυτό λοιπόν μιλάμε για δια βίου εκπαίδευση.

Στο Life in Media έχουμε μια πληθώρα courses (2 ώρες) και σεμινάρια (απο 1-4 μήνες) είτε σε διαδικτυακή live διδασκαλία είτε σε ασύγχρονη διδασκαλία στον τομέα των κοινωνικών δικτύων, του influencer marketing, email marketing, personal branding, chat gap κτλ.

Ομαδικότητα

Η ομαδικότητα και το να μάθεις την δυναμική της ομάδας είναι απαραίτητο. Και αυτό διδάσκεται στο επιμορφωτικό πρόγραμμα του ΕΚΠΑ ”Εσωτερική Επιχειρησιακή Επικοινωνία: Εργασιακές Δεξιότητες.

Μαζί λοιπόν με την ενδυναίσθηση, τις ηγετικές ικανότητες και πάρα πολλές άλλες δεξιότητες θα πάρεις τη βεβαίωση του αναγνωρισμένου Πανεπιστημίου στην Ελλάδα, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ξεκίνα τώρα και επίλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει για να ξεχωρίσεις στην αγορά εργασίας! Τώρα το καλοκαίρι κάνε τη διαφορά και βάλε στόχους!


Discover more from

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply